Ervaringen van deelnemers & Klanten

 

Sjaan Alewijn 

Een lekker concrete workshop. Voor mij waren de nuttige tips de kernwaarden, persoonlijke boodschap. Eigenlijk alles! Deze workshop helpt mij bij de promotie van mijn praktijk door te beseffen dat ik echt over dingen na moet denken. Ook hoorde ik dat de training ‘De 7 Bouwstenen’ ook veel dingen bevat, waarvan ik niet eens wist dat ik ze ook nodig zijn ! Praktisch. Dank jullie wel. Fijn echt samen na te denken en dingen al concreet te maken. Ik geef deze workshop een 8.

Sjaan Alewijn 

Christine Behain

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact

Ik ben mij bewuster geworden van korte en lange termijn projecten en verschil tussen kernwaarden en mijn persoonlijke kwaliteit als coach. Voor mij waren nuttige tips het kiezen van van een doelgroep en het formuleren van een persoonlijke boodschap. De workshop waardeer ik met een 8.

Christine Behain

Henriette Schneiders

Ik verwachtte dat ik tijdens deze training geïnspireerd zou raken. Inzicht zou krijgen in wat ik wil en wat ik kan en ook gestimuleerd zou worden. Het meest waardevolle aan de training voor mij was de inspiratie die ik op deed en de concrete handvatten bij maken van teksten. De trainers heb ik als heel prettig, rustig, inzicht gevend ervaren. Ik beoordeel deze training met een 8.

Henriette Schneiders

Stefanie Quiring

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact en individuele coaching

Gedurende de coaching hebben jullie me veel waardevolle tips gegeven en ook een aantal “eye-openers”. Zo bijvoorbeeld dat het belangrijk is om vooral het doel te benadrukken en niet de (moeilijke) weg ernaartoe. En dat je moet durven een doelgroep te kiezen omdat mensen zich dan meer aangesproken voelen. Leuk ook de tips voor het zoeken van een naam voor mijn praktijk, via Google of een mindmap. En dat het belangrijk is om een goede naam te hebben die uitstraalt wat bij mij past. Ik vond de adviezen heel direct en concreet, zoals bijvoorbeeld ook over het tarief, de duidelijkheid vond ik prettig. Verder vond ik het Skypen op zich heel goed werken, ik vond het prettig om elkaar te zien, dan is het contact toch persoonlijker dan via de telefoon, bij dit onderwerp speelt de non-verbale communicatie ook een rol. Ik heb jullie als betrokken en stimulerend ervaren. Nog eens hartelijk bedankt!

Workshop
Voor mij was het meest waardevolle de uitwisseling met de andere deelnemers en het hardop uitspreken van mijn persoonlijk boodschap en daar weer feedback op krijgen. Ik waardeer de workshop met een 9.

Stefanie Quiring

Klasien Bakker

Categorie: Training Zichtbaar & Succesvol

Mijn verwachting ten aanzien van deze training was dat ik zicht zou krijgen op wat ik het liefst zou willen doen t.a.v. mijn praktijk of iets workshop-achtigs. En dat ik inzicht zou krijgen op wat mij helpt, maar ook wat mij weerhoudt om iets neer te zetten.

De ruimte die ik heb ervaren om mijn eigen verlangens te gaan ontdekken, helemaal los van hoe iets zou horen, van wat gangbaar is ofzo, vanuit de gedachte “ alles mag, alles is mogelijk…” , dat was voor mij heel waardevol. Ook ben ik erachter gekomen hoe fijn ik het vind om ideeën naar boven te laten komen, te laten ontstaan, zich te laten ontvouwen, in dit geval rondom opzetten eventuele praktijk of workshop.

De trainers zijn betrokken, uitnodigend, ruimte gevend, stimulerend om ieders eigen weg te gaan, eigen keuzes te maken. Ze zijn kundig, doen goede handreikingen en gave zinvolle feedback (o.a. op website van iemand en folder van een ander). Ook stelde de trainers prikkelende maar goede vragen aan ons. Ze zijn benaderbaar, stimulerend om bijvoorbeeld via de mail of app vragen te sturen. Ook is er tussendoor telefonisch contact mogelijk. Daar heb ik ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Al met al ben ik heel erg te spreken over jullie training, de opzet en hoe jullie die samen vormgeven. Jullie vullen elkaar ook zo mooi aan! Dank ook voor het persoonlijke afscheid, heel treffend en zorgvuldig wat jullie aan een ieder van ons hebben meegegeven, ik voel me erg gezien door jullie! Ga zo door, zou ik zeggen.

 

Klassien Bakker

Marianne Nijmeijer

Categorie: Gratis workshop zichtbaar met meer impact

Het meest waardevolle van de workshop was het hartelijke ontvangst en de structuur van de workshop. De workshop helpt bij dat ik nu weet wat mijn kernwaarden zijn en met welke zin (persoonlijke boodschap) ik mij kan voorstellen. Ik ben erg blij dat ik gekomen ben en waardeer de workshop met een 9.

Marianne Nijmeijer

Julia Wassing

Het meest waardevolle uit de workshop is te ontdekken dat mijn ideeën eigenlijk heel concreet in te zetten zijn. En ook dat het interessant is en ik die eigen kracht goed kan inzetten. Nuttig was voor mij de persoonlijke boodschap maken uitgaande van je eigen kernwaarden. De workshop helpt me meer in het geloof dat het goede ideeën zijn. Als tip wil ik jullie meegeven soms iets meer terug te gaan naar jullie verhaal in plaats van helemaal ingaan op wat iedereen te zeggen heeft. Ik geef jullie workshop een 8.

Julia Wassing

Aletta van der Geest

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer Impact

De workshop helpt mij bij het beter afbakenen van wat ik wil en waar ik mij op richt. De sfeer is goed en prettig en een warme aandacht. Het maken van een persoonlijke boodschap en het kaderen van een doelgroep was zeer waardevol. De workshop krijgt van mij een 8.

Aletta van der Geest

Mariska Simon

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact

Het meest waardevolle voor mij aan deze workshop was het omschrijven van kernwaarden en het schrijven van de persoonlijke boodschap. Door de workshop goed de focus kunnen aanbrengen in wat ik wil met mijn praktijk (dromen, doelgroep etc). Nuttige tips waren hoe je helder en concreet je persoonlijke boodschap kunt omschrijven en tot de kern kunt komen. Dit helpt mij om focus aan te brengen, goed vanuit doelgroep en eigen wensen te denken en daarbij aan te sluiten. Ik waardeer deze workshop met een 8.

Mariska Simon

Hilly Wassink

De persoonlijke aandacht en inspiratie om te verdiepen was voor mij heel waardevol. Ook het contact en de interactie met elkaar ervaarde ik als heel fijn. Goede tips waren kijken naar je eigen kracht, zoeken naar je eigen verhaal en kijken naar het toekomstperspectief van de klant. Het wordt concreet gemaakt door het af te bakenen tot een doelgroep. Ik waardeel deze workshop met een 9.

Hilly Wassink

Brigit Nieuwenstein

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact

Ik deed mee aan de workshop omdat ik dacht dat het inspirerend zou zijn voor het neerzetten van mijn specialisatie. Wat het meest waardevol bleek was aan het samen kijken naar hoe ik mijn passie verwoord. Karin en Jessica heb ik als kundig, betrokken en enthousiast ervaren.

 

Brigit Nieuwenstein

Gera te Bokkel

Nuttige tips tijdens de workshop de Promotie van je Praktijk waren voor mij vooral hoe te komen tot het formuleren van een persoonlijke boodschap en het vinden van mijn kernwaarden. Ook het gebruiken van deze boodschap helpt mij bij de promotie van mijn praktijk. Ik waardeer deze workshop met een 9.

Gera te Bokkel

Inez Blankenstijn

Categorie: Training Zichtbaar & Succesvol

Mijn verwachting vooraf was dat het een globale training over het opzetten van een praktijk was. Voor mij was het meest waardevolle aan deze training het proces om tot een geïntegreerd overzicht te komen van de waarden en services die ik aan mijn cliënten kan bieden. Daarnaast heb ik de tijd en aandacht van de trainers en het brainstormen met de groepsgenoten als zeer waardevol ervaren. De trainers vond ik bekwaam en begaan met alle groepsgenoten. Omdat de groep klein was, was er alle tijd voor begeleiding en verdieping. Ik geef de training een 8.

Inez Blankenstijn

Anika Morsink

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact

Wat ik waardevol vond aan de workshop was het A4-tje business model canvas en de duidelijk opbouw + het werkboek. De workshop helpt mij bij het nog beter specificeren van mijn doelgroep. Jessica en Karin vullen elkaar mooi aan. De workshop krijgt van mij een 8.

Anika Morsink

Astrid Mols

Het meeste waardevolle van deze workshop was voornamelijk het verkrijgen van meer focus op je persoonlijke kracht, missie en kernwaarden. Vooral het formuleren van je eigen pitch daar zit alles in. Ik was er al wel mee bezig geweest en dit brengt het net iets verder. Het heeft me echt meer focus gegeven van hoe ik naar buiten wil treden. Ik waardeer deze workshop met een 10.

Astrid Mols

Len van der Wurff

Jessica en Karin begeleiden mij in persoonlijk gesprekken bij het opzetten van mijn eigen praktijk. Ik heb vele bruikbare tips en duidelijke adviezen gekregen. Het belangrijkste voor mij is echter dat ze mij steeds weer helpen contact te maken met mijn kracht en met wat mij inspireert (als ik het even niet meer zie zitten). Ik voel me gesteund en ervaar heel sterk dat we het samen doen. Ik weet nu dat het starten van een eigen praktijk een proces is dat met vallen en opstaan gepaard gaat. En tot nu toe sta ik steeds weer op en leer van elke val. Mijn laatste les is dat ik me bij het promoten ga laten leiden door wat ik de ander wil geven. Dat opent mijn hart en dan stroomt het als vanzelf.

Len van der Wurff

Wim Verbeek 

Voor mij was het meest waardevolle aan de workshop dat het heel concreet en praktisch is en ook het nadenken over mijn doelgroep. Dit helpt mij om de eerste stappen te durven zetten en ik krijg er echt zin in. Ik waardeer de workshop met een 9.

Wim Verbeek 

Willem Kramer

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact

De workshop  was kort, maar leerzaam en intensief. In 2 uur tijd wisten we, onder enthousiaste begeleiding van Karin en Jessica, de kernboodschap van onze praktijk te beschrijven en hardop uit te spreken. Via het beschrijven van onze doelgroep, het bepalen van je eigen kernwaarden en kwaliteiten en hoe deze kernwaarden en kwaliteiten je cliënten kunnen helpen. We eindigden de workshop met het uitspreken van onze persoonlijke boodschap met betrekking tot onze praktijk. Het hardop uitspreken van die boodschap geeft veel energie! Ik kijk er naar uit om in de toekomst de gehele training van 6 dagen te gaan doen. Al met al een inspirerende workshop, heel enthousiast en bevlogen begeleidt door Karin en Jessica van 2BeSuccessful.

Willem Kramer

Blanca Wiggers

Categorie: Focus & Vision Strategiesessie

Heel erg bedankt, Karin en Jessica, voor de fijne en inspirerende Focus & Vision sessie. Ik heb nu veel meer helderheid gekregen wie mijn doelgroep is. Daar ben ik heel blij mee. Nu kan ik mij weer verheugd voelen en mijn creativiteit laten stromen. Daar knapt ook mijn zelfvertrouwen van op. Ik realiseer mij zelfs weer dat ik veel te bieden heb aan deze doelgroep.
Dank jullie wel!

Blanca Wiggers

Inez Linthorst

Categorie: Individule coaching

Een aantal impressies van mijn bijeenkomst met de vrouwen van 2BSuccessful.

Het bleek efficiënt te werken om van te voren wat “huiswerk” op te sturen naar aanleiding van de “droomvragen”. De kennismaking verliep prettig, het is toch spannend om aan zo’n gesprek te beginnen, jullie introduceerden je  op een natuurlijke manier, dat ik me snel veilig voelde.

Ik merk, dat ik dan naga, of ik mijn verkeerslicht van rood naar oranje naar groen kan laten gaan, ik voelde me begrepen en aangevoeld er was geen druk,  maar ik werd wel duidelijk bij de hand geleid door alle stappen van het proces.

Erg prettig dat jullie de verslaggeving  bijhielden, daardoor kon ik dicht bij mezelf blijven… Fijn ook om jullie verschillen te mee te maken , zowel uit de introductie als tijdens het gesprek, mooi om van Karin te horen dat ze dol op lijstjes is en bang van microfoons!!

Het delen door Karin van haar sterke en kwetsbare punten hielp mij ook om me gelijkwaardig te blijven voelen. Jessica volgde me ook heel dicht , dat was prettig, ik voelde me begrepen en kon daardoor steeds meer bij mijn eigen kwaliteiten komen.

Een fijne samenwerking , ook intuïtief van twee nogal verschillende vrouwen! Mooi. Ik voel me veilig bij jullie we hebben ook veel gelachen, dat houdt het licht.

Het verslag is voor mij  een mooie samenvatting van wat we besproken hebben.

Inez Linthorst

Annemiek Schalkwijk

Categorie: gratis workshop zichtbaar met meer impact en Individuele coaching

Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking. Jullie werken snel en efficient en ik voel mij gehoord en gesteund. Precies dat wat ik nodig had! Door de samenwerking werd ik nog meer geïnspireerd en dat hebben jullie professioneel opgepakt. Jullie kunnen goed verwoorden wat ik bedoel, zijn creatief en komen snel tot de kern. Bovenal heb ik in de samenwerking de humor zeer gewaardeerd. Dit zorgde voor een prettige sfeer en ging het nog meer stromen. Dit alles heeft tot een mooi resultaat geleid. Dank!

Ik nam deel aan de workshop om geïnspireerd te worden, om verder te gaan met zichtbaar te worden. En ik hoopte op praktische tips voor Facebook/teksten etc. Ik vond het heel waardevol om in een groep alle punten te bespreken en van verschillende kanten feedback te krijgen, niet alleen hoeven doen, geïnspireerd worden. Ik vind de opbouw van de workshop prettig, praktisch en leerzaam. Helaas te weinig tijd!

Wat betreft de trainers die ervaar ik als betrouwbaar, stevig, luisterend, ook kunnen doorpakken, uitnodigend, humor, vullen elkaar goed aan, prettige samenwerking, goed sfeer. Ze krijgen van mij een 8.

Annemiek Schalkwijk

Gerard Toussaint

De waarde van deze workshop is dat het helderheid geeft in mijn onhelderheid. Het opnieuw ont-dekken dat het om mijn eigenheid gaat was zeer nuttig en het geeft mij meer focus. Ik geef deze workshop een 8.

Gerard Toussaint

Wendy van den Bos

Categorie: Focus & Vision Strategiesessie

Wat een gezellige dames had ik vandaag op mijn beeldscherm. Tijdens de Focus en Vision sessie via Skype hebben we gesproken over doelgroepen, marketing, netwerk mogelijkheden, bedrijven, social media enz. Een mooie combinatie van 2 dames die elkaar aanvullen qua kennis en persoonlijkheden. Leuk om zo van gedachten te wisselen en tips te ontvangen, gaaf! Bedankt Karin en Jessica, we zijn weer een stap verder. Wie weet tot een keer in Arnhem ;-).

Wendy van den Bos

Peter le Noble

Categorie: Gratis workshop Zichtbaar met meer impact

De workshop helpt om de tekst op mijn site, om mee te beginnen, krachtiger te formuleren. Ook de tip kijk naar wat er bij jou sprankelt als je je persoonlijke boodschap uitspreekt was nuttig. Het is prettig om met anderen te sparren over je praktijk. Ik waardeer de workshop met een 8.

Peter le Noble