Een training speciaal voor coaches en therapeuten die hun eigen praktijk willen starten of nieuw leven willen inblazen.

 

Verlang je naar een eigen praktijk zodat je op jouw manier mensen kunt begeleiden vanuit jouw kennis en passie? Dan heb je vast gemerkt dat het knap lastig kan zijn om te ontdekken wat jij wilt, hoe je het wilt en wat bij jou past.

 

Heel veel coaches en therapeuten (zelfs degene die al jaren een praktijk hebben) vinden het moeilijk om helder en aantrekkelijk te verwoorden wat zij doen en voor wie. Hierdoor komt hun ‘boodschap’ niet goed over en doen ze zichzelf te kort.

 

Zou het niet fijn zijn als je met meer helderheid, trots en zelfvertrouwen kunt overbrengen wat de waarde is die jij te bieden hebt, zodat je de juiste mensen aantrekt? Dan is deze training wat jij op dit moment nodig hebt.

 

In de praktische training ‘Start jouw praktijk’ helpen wij jou helderheid te krijgen in:

  • Wie jouw ideale cliënt is en waar je echt energie van krijgt
  • Wat de waarde is die jij jouw cliënten te bieden hebt en hoe je dit op een aantrekkelijke manier verwoordt
  • Wat jouw onderscheidend vermogen is

 

Dag 1:

Met o.a. deze bovenstaande bouwstenen creëren we gezamenlijk een eenvoudig stap-voor-stap-plan voor meer klanten. Je zichtbaarheid neemt toe en je gaat geld vragen voor jouw diensten. Dit levert spanning en misschien wel weerstand op en darom staan we tijdens de training ook stil bij het persoonlijke proces. Wat kom je tegen in jezelf, welke belemmerende (overtuigingen) steken de kop op en hoe ga je daar mee om?

 

Dag 2:

Bestaat uit het ontwikkelen van een gratis weggever, zodat je op een laagdrempelige manier een email bestand kunt opbouwen. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je jezelf moet verkopen, maar heb je iets waardevols gratis weg te geven. Dit maakt het voor jou veel makkelijker om op een later moment je diensten te verkopen.

 

 

Bonus:

Individuele sessie met Jessica en Karin, een aantal weken na de training. In deze sessie bespreken we de voortgang van de door jezelf in de training gestelde actiepunten. En gaan we in op jouw persoonlijke proces en is er tijd voor praktische vragen.

 

Start jouw praktijk

Data nog niet bekend van 10.00 tot 16.00 uur Individuele sessie tussen de 2 dagen in
De training wordt gegeven bij Psychosynthese Academie. Deze is gevestigd in de mooie binnenstad van Amersfoort op de Muurhuizen 36.
De Academie is op de fiets en lopend prima te bereiken. De auto kun je parkeren in een van de parkeergarages, zoals Beestenmarkt en Koestraat. Of gratis aan de andere kant van de Stadsring in het Vermeerkwartier.
Onderdelen van deze training zijn: * Jouw persoonlijke definitie van een bloeiende praktijk * Ideale cliënt(en)/doelgroep * Persoonlijke boodschap formuleren * Weggever ontwikkelen waardoor je makkelijker cliënten werft * Teksten schrijven voor website en email * Email marketing
€ 450,- incl. btw
Direct aanmelden en betalen via onze website: https://succesvollecoach.nl/winkel/